STALKER ","

Web Site Counter

since;18 Oct 2010

11 Januari 2012

Kehidupan Form 5 2012.

Assalamualaikum semua. Kalau anda jawab maknanya anda sayang saya.Hehehe. Sesi persekolah sudah bermula. So,how your's school? Best? Or tahun sebelum ini lagi best? Hmm tak kisah la kan janji kita Enjoy right? Okay semua tahu kan yang saya ini adalah Calon SPM 2012. Ohh ada yang belum tahu lagi ek? So lebih baik saya ulang sekali lagi saya Anis Sofea Ishak adalah calon or mangsa SPM 2012. Note that.haha 
First day sekolah datang dengan harapan and azam yang baru. Harap azam saya akan tercapai untuk tahun ini. Amin :) So,first day kenalah pakai baju baru kan. Semua baru except kasut,pensil case and dompet saya. Seriously panas pakai baju baru. Mentangmentang first day sekolah so semua pelajar mestilah pakai baju baru kan? Automatik la akan bau kedai.haha But sebelum pergi ke sekolah saya sembur minyak wangi manyakmanyak supaya tak bau kedai.haha First day sekolah jugak saya sudah start belajar and mula ada homework. semakin hari,semakin banyak homework. itulah kehidupan form 5. Yela budak nak SPM la katekan.Hihihi. 
And the best part is I'm officially a senior in my school.Hehe *gelak kejam* Bila budak form 1 masuk mula la aku tunjuk belagak yang aku ni senior. okay itu bukan saya :p Nametag dah colour lain lain ikut form. So, agak bangge la bila pakai nametag budak senior kan?haha. Haih teruk betul aku ni >.< Mesyuarat agong Koko sudah bermula. And saya nak bagitahu ni yang saya adalah Setiausaha bagi Unit Uniform Kadet Laut.haha. Kbyee *tutup muka* :p
Apabila kita berusaha,berdoa,bertawakal InsyaAllah benda yang kita inginkan pasti akan tercapai. Please pray for me for my SPM 2012. I'm so scared. Nik Nur Madihah is my icon model :) Okay just a simple post. See you later. Assalamualaikum :]
P/s:Semakin busy and busy and busy >.<
Anis Sofea Ishak.

terima kasih kerana sudi membaca (:

2 ulasan:

  1. good luck for spm. hehe. perasaan takut tu biasa. kitorg yang tgh tunggu result ni haaa lagi takut. errr... ;p

    BalasPadam